Hjäääälp jag är fast!!!

Hissen i vårt hus fungerar ej!! Hur 17 ska jag komma ner från 6:e våningen med en bebis och barnvagn???!!! 
Faktum är att hissen pajade ihop redan i lördagskväll då vi hade tvättstuga. Jag skulle åka ner till tvättstugan för att hänga tvätten på tork. Helt plötsligt stannar hissjäkeln mellan 2 våningar! Jag får smått panik! (Jag har verkligen lidit av klaustrofobi som liten och kunde inte alls åka hiss t. ex. Det gick dock över men fortfarande kan jag få tillbaka lite av den känslan när något sådant inträffar.)
Jag kom dock ner en våning tillslut så att jag kunde kliva av. Skakis som bara den i benen gjorde jag det jag skulle i tvättstugan och sedan var det bara att gå uppför trapporna.
Under söndagen fungerade hissen åter under förmiddagen och tur var det. Vi var på kalas hos Åsa och Ed då deras dotter, Cassandra fyllde 1 år. Väl hemma igen var hissen återigen ur funktion! *Suck* Sedan dess har inget gjorts och hissen står nu död där nere på någon våning! Både jag och Chelsea är sådana som måste få komma ut minst en gång om dan iallafall och nu är det nästintill omöjligt! Om jag inte tar henne i bärsele iof men jag vill gärna ta en längre promenad med vagn annars blir hon jättegnällig och jag blir bara på dåligt humör.
Allra mest tycker jag synd om min granne som är en jättesöt, gammal gumma med rullator som verkligen INTE kommer nedför trapporna! Hur ska hon göra???!!!

Kommentarer
Postat av: Lola

Men vem är ordförande eller hyresvärd i huset? Vilken förening? Man måste kunna ringa kontoret de tillhör och göra en felanmälan så det blir åtgärdat as soon as possible liksom. Hoppas det ordnar sig snart! kram

2009-01-05 @ 11:40:34
URL: http://lolasix.se
Postat av: veronica

Lola: Saken är den att hyresvärden i detta hus är utsedd till sthlms SÄMSTA! Det är EN orsak till att vi just ska flytta härifrån då allt är kaos och hyresvärden skiter i allt så det är no place för en barnfamilj. Hissen fungerar dock nu men hur länge återstår att se. :-(

2009-01-05 @ 11:59:57
URL: http://vero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg:

Ordet är ditt:

Trackback
RSS 2.0